Przedświątecznie

Kiedyś ludzie jedli, żeby przeżyć. Tu korzonek, tam owoc, od czasu do czasu kawałek surowego mięsa. Potem wymyślili ogień oraz przyprawy, żeby maskować nimi smak mięsa, które się szybko psuło. A potem sztukę kulinarną. Świat byłby lepszym miejscem, gdyby wrócić do pomysłu, że je się po to, aby utrzymać organizm przy życiu, a nie dla przyjemności, zlikwidować restauracje, a zwłaszcza zakazać cukru jak najgorszej trucizny.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s